Artefakt Individuell

kr3500,00

Våra artefakter är individuellt laddade efter den noggranna analys som görs individuellt. Ett års medlemskap i AIC Association ingår (individuell evolvering), med alla de mer än 200 energetiska utvecklingsprogram med fraktalvideos som finns där, undervisning och möjlighet att deltaga på seminarier. Då får på köpet en hel verktygslåda som hjälp i din strävan mot högre kvalitativt medvetande.

Kategori:

Beskrivning

Våra teknologiska hjälpmedel innehåller ca 350,000 olika geometriska fraktaler, som innehåller både energi och information. Efter den noggranna analysen av vår datorbaserade teknologi föreslås vilka frekvensmönster från olika slags naturenliga substanser som är i homeostas (samklang) med individens behov för avlägsnandet av patogener (kroppsfrämmande) substanser, felaktiga tankar och känslor från det undermedvetna. Dessa kontrolleras och påverkas ständigt av reptilhjärnan, känslohjärnans (det limbiska systemets) amygdala och hippocampus. Dessa påverkar ständigt och styr 24/7 våra tankar och känslor.

Artefakterna som bär de viktiga instruktionerna och informationen som skall påverka vår hälsa och välbefinnande, blir aktiva när de befinner sig i närheten av kroppen. De fungerar bäst inom 75 mm (ca 7,5 cm) från kroppen. Man kan bära artefakten, hålla i den, placera den i en ficka eller under kudden på natten.

På artefaktens framsida finns en radiofrekvensidentitetstagg (RFID) som innehåller ett unikt ID nummer som används för att identifiera artefakten. Artefakten är 50 mm (5 cm) lång och väger 15 gram och är tillverkad av en specialdesignad och patentskyddad mineralförening.

Skötsel

Rengör Artefakten med en mjuk, fuktig trasa när det behövs. Sänk inte ner den i vatten, men RFID:n tål en viss kontakt med vatten. De artefakter som har råkat hamna i tvättmaskinen har oftast klarat sig men det är ingen garanti att just din artefakt klarar en tvätt. Informationen som finns i artefakten påverkas inte alls av vatten – men RFID:n kan förstöras.

Undvik att ha Artefakten i närheten av en mobiltelefon eller annan utrustning som sänder ut strålning. Strålningen från mobiltelefonen m.m. hindrar informationen som finns i artefakten så att den inte överförs till kroppen. Ha en mobiltelefon på minst 30 cm avstånd från artefakten.

Informationen som finns i artefakten samarbetar i regel bra med receptbelagd medicin. Några områden finns där man behöver vara försiktig, när man tar en medicin som har “smalt terapeutiskt fönster/intervall” t.ex. levaxin, digoxin, antiepileptika och warfarin. Då behövs extra uppmärksamhet på vad som händer i kroppen och eventuellt behöver man gå på extra kontroller hos läkare eller vårdinrättning.

Det är relativt ovanligt att man får en reaktion när man börjar använda artefakten, men det är lätt åtgärdat om det skulle inträffa. Man lägger då artefakten ifrån sig så att den inte längre är i närheten av kroppen. Då avtar informationsöverföringen ganska snabbt. Det kan förekomma läkningsreaktioner men de går över ganska fort. T.ex. förkylningar kan kännas värre i 1–2 timmar innan de klingar av. Vill man testa försiktigt om det kommer att bli reaktion eller inte så börjar man med att ha artefakten 1 eller 2 timmar per dag. Därefter kan man öka tiden till det dubbla per dag tills man märker om det blir en reaktion eller inte. Ökar man tiden med artefakten på det här sättet brukar t.o.m. läkningsreaktioner utebli.

Det är mer vanligt att artefakten och homeopatiska medel eller örtmediciner förstärker varandra så att det blir reaktion. Även då är det lätt åtgärdat genom att avlägsna artefakten från kroppen och lägga den någonstans där den inte är i närheten av kroppen. Då avtar informationsöverföringen från artefakten ganska snabbt och det lugnar ner sig i kroppen.

Kostnaden för 1 st Artefakt är 3500 kr inkl. 25% moms för 6 månader. Därefter är kostnaden 250 kr/ inkl. moms under behandlingsperioden (beställ då efter 6 månader Artefakt Uppgradering). Vid köp av Artefakt ingår ett års medlemskap i AIC Association. Om du redan är medlem i AIC Association förlängs medlemskapet ytterligare ett år. Du förbinder dig till AIC Associations medlemsavtal och GDPR-avtal när du beställer denna Artefakt. Blir du ny medlem så skickar vi dina inloggningsuppgifter via e-post till dig.

  1. Efter beställning skickar ni ett email med svar på nedanstående frågor till Lars Helge Swahn och berättar vad Artefakten energetiskt skall harmonisera. Skicka till info@matrixinnovation.se.
  2. Skicka också en hårtuss (från dig) till: Lars Helge Swahn, Skolgatu 4C, 795 70 Vikarbyn

Frågorna ni skall besvara:

Förnamn:
Efternamn:
Födelsedata:
Födelseplats:
Adress:
Moderns namn:
Telefonnummer:
Din e-postadress:
Fysiska åkommor:
Emotionella & mentala egenskaper:
Vilka läkemedel använder du:
Vilka naturpreparat du använder:
Vilka kosttillskott du använder:
Vad ni vill att artefakten energetiskt skall harmonisera, dvs. om ni har speciella önskemål:

OBS. För att vara HELT TYDLIG: Matrix Innovation™ produkter: Quantum Multifunction Generator, Harmonisator, Quantum Voice Sound Therapy, Quantum Miracel iCube, Tesla iCube och Alkywan Photon Sphere Generator, Artefakterna, botar inga sjukdomar eller läker några tillstånd i sig själv. I sådant fall skall man vända sig till den traditionella vården. Vad alla våra enheter gör är att tillhandahålla de nödvändiga Skalärfält, Elektromagnetiska energierna i kombination med ditt redan befintliga energifält. Detta hjälper till att förstärka tillförseln av dessa energier och hjälper din kropp att läka sig själv. Det är här din intuition och dina avsikter kommer in. Om du har för avsikt att bli helad (läkt) så kommer den tillförda energin sannolikt att göra just det. Våra alla produkter bygger på avancerad teknologi i samverkan med professionella kvantfysiker, ingenjörer, datatekniker m.fl. Dessa produkter är helt enkelt ett verktyg för att hjälpa din kropp att göra vad den är tänkt att göra naturligt. Utan någon som helst artificiell (onaturlig) påverkan. Dr Sandor Markus, Ph.D., ND., MD., ST.D. (Sacred Theology) Författare – Forskare – Mentor